Cégépítési referenciák

 

ReckitBenckiser.

Jelentős gyakorlattal rendelkezek nagy szervezetekkel való együttműködésben, idegen bevezetési és üzemeltetési stratégiák átvételében ill. nemzetközi szabványok betartásában.

Az alábbi ábrán mind a négy telephelyen minden IT tevékenységet én vezettem, én szerveztem és irányítottam a telephelyek kiépítését, menedzseltem a beszállítást, menedzseltem a WAN kapcsolatok üzembeállítását, telepítettem a mikrohullámú kapcsolatot, a kiszolgálókat, a munkaállomásokat, stb. Közvetlen munkakapcsolatot tartottam fenn a külföldi kollégákkal, elkészítettem az üzemeltetési riportokat, a működési szabályzatokat, és ellenőriztem a napi üzemelést.

Volt olyan költözés, ahol a rendszer mindössze egy órát ált.

A magyarországi telephelyeken (gyár, önálló raktár, EXEC és értékesítés és az európai központ) a cég saját alkalmazásában IT-s munkatársakat nem is alkalmazott. A rendszer kialakítását követően a négy telephelyen a napi üzemeltetést egyetlen kollégánk végezte. Minden telephelyen a J.D.E. ERP rendszer futott.

 

 

Euroscript.

Az Euroscript nemzetközi vállalkozás magyarországi irodájának építését, az eszközök beszállítását, a szoftverek telepítését és bevezetését versenyben nyertük el. Az iroda építését 01.05-én kezdtük, amikor még a falakat építették és 01.20-án már dolgoztak a felhasználók. Ugyanezt a munkát Litvániában a Siemens - aki itt is pályázott - 4 hónap alatt csinálta meg.

 

 

GVOP pályázat.

A GVOP pályázat keretében a teljes rendszert üzemközben - gyakorlatilag leállás nélkül - építettük újra. A tökéletesen homogén rendszer tartalmaz egy GPRS - VPN alapú, tucatnyi PDA-t üzemeltető mobil értékesítési alrendszert is.